word
afnemer van

stadstroom

Word afnemer

Word afnemer van Stadstroom

Stadstroom is groene energie die in Enschede is opgewekt. Door de stroom lokaal op te wekken en te leveren, gaat minder stroom verloren aan transport. Ook leveren we duurzaam gas. Zo werken we stap voor stap toe naar een energieneutraal Enschede.

Binnenkort is Stadstroom voor leden van Enschede Energie verkrijgbaar voor een eerlijke prijs. De eventuele winst steken we niet in eigen zak, maar in duurzame projecten in de stad. Als lid van Enschede Energie beslis jij zelf mee over welke projecten dit zijn.

Momenteel zijn we Stadstroom volop aan het ontwikkelen. Er zijn diverse projecten in voorbereiding waaraan leden kunnen gaan deelnemen. Je hebt dan jouw zonnepanelen niet op jouw eigen dak maar op een dak in buurt of in een zonnepark in het buitengebied. Je hoeft maar een heel kleine bijdrage te investeren en je profiteert van een echt lage stroomprijs voor Stadstroom, opgewekt in Enschede. Leden krijgen vanzelfsprekend voorrang bij deelname in een project.

Meld je aan als lid van Enschede Energie en ontvang als eerste informatie over de ontwikkelingen rondom Stadstroom. Of beter, wordt nu al afnemer van ‘Enschede Energie =OM’ energie en profiteer van lage prijzen voor in Nederland opgewekte stroom.

Hoe geef jij
Enschede energie ?

Het eerste initiatief waarmee we Enschede verduurzamen is Stadsstroom. Groene stroom die in Enschede wordt opgewekt en geleverd. Enerzijds door lokaal opwekken te stimuleren, anderzijds door de opgewekte stroom voor een eerlijk tarief te leveren aan andere leden van Enschede Energie. Omdat we een coöperatie zijn, stoppen we eventuele winst niet in eigen zak, maar in nieuwe projecten die Enschede verduurzamen.