In de Enschede Energie Bus kunt u terecht met al uw vragen over groene stroom, energie besparen en het verduurzamen van uw woning. De Energie Bus is het rijdende Energie Loket van de Gemeente Enschede.

De medewerkers van de Energie Bus verwelkomen u graag met een lekker kopje koffie of thee. De standplaatsen van de bus kunt u hier vinden.

Stap in de Energie Bus en laat u adviseren wat u kunt doen om (nog) duurzamer te worden. Als u uw jaarafrekening meeneemt kunnen de medewerkers van Enschede Energie direct kijken wat het u op kan leveren door over te stappen.

In de Energie Bus werken we samen met o.a. Duurzaam (T)huis Twente, de Twentse Energiegroep, Tonzon en Reimarkt. Alle adviezen zijn gratis en geheel vrijblijvend. U vind hier een overzicht van onze partners met een korte beschrijving wat zij voor u zouden kunnen betekenen op het gebied van verduurzaming.

Ook hebben we enkele voorbeelden in de bus staan van verschillende isolatiemethodes, infrarood- en laag temperatuurverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en omvormers zodat u hier een beter beeld van kan krijgen.

 

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer de bezoekers van de bus verder op weg willen helpen met verduurzaming. Heb je interesse, lees dan hier meer.

Ben je alleen op zoek naar tips om energie te besparen, kijk dan bij onze bespaartips.

Organiseer je een evenement waarbij je denkt dat de Enschede Energie Bus een toevoeging zou zijn, laat het ons weten: info@enschede-energie.nl of 053-2030426