In de Enschede Energiebus kunt je terecht met al je vragen over groene stroom, energie besparen en het verduurzamen van je woning. De Energiebus is een initiatief van Enschede Energie, en heeft namens de gemeente Enschede de functie van rijdend Energie Loket.

De medewerkers van de Energiebus verwelkomen je graag met een lekker kopje koffie of thee. De standplaatsen van de bus kunt u hier vinden.

Stap in de Energiebus en laat je adviseren wat je kunt doen om (nog) duurzamer te worden. Als je je jaarafrekening meeneemt kunnen de medewerkers van Enschede Energie direct kijken wat het je op kan leveren door over te stappen.

In de Energiebus werken we samen met o.a. Duurzaam (T)huis Twente, de Twentse Energiegroep, Tonzon en Reimarkt. Alle adviezen zijn gratis en geheel vrijblijvend. U vind hier een overzicht van onze partners met een korte beschrijving wat zij voor je kunnen betekenen op het gebied van verduurzaming.

Ook hebben we enkele voorbeelden in de bus staan van verschillende isolatiemethodes, infrarood- en laag temperatuurverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en omvormers zodat je hier een beter beeld van krijgt.

Vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer de bezoekers van de bus verder op weg willen helpen met verduurzaming, zijn bij ons van harte welkom. Heb je interesse, lees dan hier meer.

Ben je alleen op zoek naar tips om energie te besparen, kijk dan bij onze bespaartips.

Organiseer je een evenement waarbij je denkt dat de Enschede Energie Bus een toevoeging zou zijn, laat het ons weten: info@enschede-energie.nl of 053-2030426