Enschede Energie werkt met verschillende partners samen op het gebied van advisering, bij voorkeur met lokale duurzame partners.

Om de in Enschede opgewekte stroom te kunnen leveren aan inwoners uit Enschede werken we samen met een energieleverancier. Dat is coöperatie om | nieuwe energie. Lokale energiecoöperaties -zoals de onze- zijn lid van om | nieuwe energie. Om heeft een leveringsvergunning en verzorgt de energielevering van zowel stroom als gas aan onze leden. Op dit moment zijn ruim 40 lokale en duurzame energiecoöperaties in het hele land lid.

Wil je meer weten over hoe je energie kunt afnemen via Enschede Energie | OM, kijk dan op deze pagina.

 

 

Omdat we de verduurzaming van Enschede niet alleen voor elkaar kunnen krijgen, zitten wij in een samenwerkingsverband Enschede Wekt Op. Hierin werken we samen met Duurzaam (T)huis Twente, Reimarkt, Geas en de gemeente Enschede om samen informatieavonden te organiseren in de verschillende wijken.

 

Met deze organisaties werken wij verder samen in Enschede

Energiefonds Overijssel levert een financiële bijdrage aan ondernemingen, organisaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Ze maken het financieel mogelijk dat wij diverse zonnepaneelprojecten kunnen realiseren.
Wopereis Solar installeert de diverse zonnedakprojecten, die we als coöperatie organiseren. Ze hebben veel ervaring op het gebied van techniek en agrarische bedrijven.
De Twentse Energiegroep kan je helpen bij alles wat met zonnepanelen en led verlichting te maken heeft.
Duurzaam (T)huis Twente is een groep vrijwilligers die gratis, vrijblijvend en onafhankelijk elke particulier kan voorzien van en breed advies over hoe je huis te verduurzamen
Reimarkt is de one-stop-duurzaamheids-shop en kan breed adviseren en ook aanbieden. Richt zich op de particuliere markt maar ook op huurhuizen van woningbouwcoöperaties
Dit landelijk bekende bedrijf uit Enschede kan vooral adviseren over isolatie en heeft vele producten voor radiator, vloer en cv.
Jaga Jaga is een producent van laag temperatuur radiatoren en is een goede partner voor gasloos wonen

 

Wil je ook partner worden van Enschede Energie? Laat het ons weten via info@enschede-energie.nl of 053-2030426