Enschede Energie werkt met verschillende partners samen op het gebied van advisering, bij voorkeur met lokale duurzame partners.

Om de in Enschede opgewekte stroom te kunnen leveren aan inwoners uit Enschede werken we samen met een energieleverancier. Dat is coöperatie om | nieuwe energie. Van deze coöperatie zijn coöperaties, zoals de onze- lid omdat om | nieuwe energie een leveringsvergunning heeft, zodat we de energie aan onze leden kunnen leveren. Op dit moment zijn ruim 40 duurzame energiecoöperaties in het hele land lid.

 

 

Omdat we de verduurzaming van Enschede niet alleen voor elkaar kunnen krijgen, zitten wij in een samenwerkingsverband Enschede Wekt Op. Hierin werken we samen met Duurzaam (T)huis Twente, Reimarkt, Geas en de gemeente Enschede om samen informatieavonden te organiseren in de verschillende wijken.

 

Met deze organisaties werken wij verder samen in Enschede op het gebied van advisering

De Twentse Energiegroep kan je helpen bij alles wat met zonnepanelen en led verlichting te maken heeft.
Duurzaam (T)huis Twente is een groep vrijwilligers die gratis, vrijblijvend en onafhankelijk elke particulier kan voorzien van en breed advies over hoe je huis te verduurzamen
Reimarkt is de one-stop-duurzaamheids-shop en kan breed adviseren en ook aanbieden. Richt zich op de particuliere markt maar ook op huurhuizen van woningbouw coöperaties
Dit landelijk bekende bedrijf uit Enschede kan vooral adviseren over isolatie en heeft vele producten voor radiator, vloer en cv.
Jaga Jaga is een producent van laag temperatuur radiatoren en is wellicht een goede partner voor gasloos wonen

 

Wil je ook partner worden van Enschede Energie? Laat het ons weten via info@enschede-energie.nl of 053-2030426