Enschede Energie werkt met verschillende partners samen op het gebied van advisering, bij voorkeur met lokale duurzame partners.

Om de in Enschede opgewekte stroom te kunnen leveren aan inwoners uit Enschede werken we samen met een energieleverancier. Dat is coöperatie om | nieuwe energie. Lokale energiecoöperaties -zoals de onze- zijn lid van om | nieuwe energie. Om heeft een leveringsvergunning en verzorgt de energielevering van zowel stroom als gas aan onze leden. Op dit moment zijn ruim 40 lokale en duurzame energiecoöperaties in het hele land lid.

Wil je meer weten over hoe je energie kunt afnemen via Enschede Energie | OM, kijk dan op deze pagina.

 

 

Omdat we de verduurzaming van Enschede niet alleen voor elkaar kunnen krijgen, zitten wij in een samenwerkingsverband Enschede Wekt Op. Hierin werken we samen met Duurzaam (T)huis Twente, Reimarkt, Geas en de gemeente Enschede om samen informatieavonden te organiseren in de verschillende wijken.

 

Met deze organisaties werken wij verder samen in Enschede

Energiefonds Overijssel levert een financiële bijdrage aan ondernemingen, organisaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Ze maken het financieel mogelijk dat wij diverse zonnepaneelprojecten kunnen realiseren.
Triple Energie kan je helpen bij alles wat met zonnepanelen te maken heeft.
Dit landelijk bekende bedrijf uit Enschede kan vooral adviseren over isolatie en heeft vele producten voor radiator, vloer en cv.

 

Wil je ook partner worden van Enschede Energie? Laat het ons weten via info@enschede-energie.nl of 053-2030426