Hoe kan ik investeren in een project?

Leden van Enschede Energie kunnen ook investeren in projecten door in te schrijven op certificaten en hiermee een rente van 5% ontvangen. Naast deelnemers hebben we ook investeerders nodig voor projecten om zo de gehele financiering mogelijk te maken. De investering is éénmalig. Daarvan wordt het desbetreffende project gefinancierd inclusief de jaarlijks terugkerende kosten voor onderhoud en verzekering.

De looptijd van onze projecten bedraagt maximaal 15 jaar. Gedurende deze periode wordt jaarlijks 5% rente uitgekeerd. Vanaf het vierde jaar wordt naast deze rente ook de inleg in jaarlijks gelijke delen terugbetaald. Leden kunnen investeren vanaf 1 certificaat tot een maximum van 50 certificaten.

Bij een investering in een project van bijvoorbeeld 20 certificaten (totale waarde 2.000 euro), ziet de verwachte ontwikkeling van de investering er als volgt uit:

Betaalschemavoorinvesteerders

Schrijf je in!

Hieronder vindt u drie documenten voor het investeren met certificaten in zonnedak De Geerts. Neem deze documenten goed door, voordat u besluit deel te nemen.

 

Update 05-10 (15:15): Inmiddels is er ingeschreven op alle 200 certificaten. Dit betekent dat er bij een nieuw project weer ingeschreven kan worden met certificaten. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor volgende projecten waar aan je kunt deelnemen.

Het is ook mogelijk een mail te sturen naar info@enschede-energie.nl met de mededeling dat je graag in toekomstige projecten mee wil doen met certificaten. We zetten je vervolgens op een ‘wachtlijst’ en benaderen je als eerste wanneer een nieuw project wordt opgestart.