Hoe kan ik investeren in een zonnestroom-project?

Leden van Enschede Energie kunnen investeren in projecten door in te schrijven op certificaten en ontvangen hiermee een rente van 4%. We hebben investeerders nodig voor onze zonnestroomprojecten om zo de gehele financiering mogelijk te maken. U kunt als lid hier aan bijdragen. De investering is éénmalig. Daarvan wordt het desbetreffende project gefinancierd inclusief de jaarlijks terugkerende kosten zoals onderhoud en verzekering.

De looptijd van onze projecten bedraagt maximaal 15 jaar. Gedurende deze periode wordt jaarlijks 4% rente uitgekeerd. Vanaf het vierde jaar wordt naast deze rente ook de inleg in jaarlijks gelijke delen terugbetaald. Leden kunnen investeren vanaf 1 certificaat tot een maximum van 50 certificaten.

Bij een investering in een project van bijvoorbeeld 20 certificaten (totale waarde 2.000 euro), ziet de verwachte ontwikkeling van de investering er als volgt uit:

Inschrijven met certificaten

Status 29 september: Momenteel kunt u investeren in zonnepark Kromhofsweg. Er zijn 850 van de 850 certificaten beschikbaar..

Documenten
Hieronder vindt u een aantal documenten die geldig zijn voor de investeringsmogelijkheid ‘Zonnepark Kromhofsweg’. Neem deze documenten goed door, voordat u besluit deel te nemen.
 

 
Inschrijfformulier voor het reserveren van certificaten

Ik wil investeren in het volgende project:

Vul hieronder het aantal certificaten waarvoor u wilt inschrijven. Eén certificaat heeft een waarde van € 100,- / Het aantal maximaal te reserveren certificaten per projectdeelnemer is 50.


 

Hoe bent u met ons in contact gekomen?

Vul hieronder een willekeurig getal van twee cijfers in om te bewijzen dat je een mens bent.