Coöperatie Enschede Energie (CEE) werkt sinds 2016 aan de realisatie van zonnepaneel-projecten op land en op het dak. Daarmee draagt de coöperatie bij aan de lokale opwekking en lokale afname van duurzaam opgewekte stroom binnen Enschede. We hebben momenteel tien zonnedaken gerealiseerd en nog eens tien zonnedaken zijn nu in de voorbereidingsfase. Ook werken we aan de ontwikkeling van drie zonneparken in de buurtschap Zuid-Esmarke.

In het ontwikkelbedrijf DOE vinden de voorbereiding en ontwikkeling van zonnestroominstallaties op dak en veld plaats. Een deel van DOE wordt gefinancierd door Lokale Energie Initiatieven financiering. In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over de LEI-F en onze samenwerking met Energiefonds Overijssel.


Inschrijving DOE-obligaties afgerond

Status 15 februari 2021 – 12:00 uur: Er zijn momenteel geen DOE-obligaties meer beschikbaar!
We zijn overweldigd door het hoge aantal inschrijvingen voor de DOE-obligaties. Hiervoor onze hartelijke dank. De inschrijvers krijgen vandaag of morgen per mail een bevestiging van hun deelname.

Binnenkort komen we met nieuwe mogelijkheden om te investeren in zonnedak-projecten en certificaten te reserveren. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor volgende zonnedaken waar aan u kunt deelnemen.

U kunt ook het inschrijfformulier onderaan deze pagina invullen waarin u aangeeft graag in toekomstige zonnedaken mee te willen doen met certificaten. We zetten u vervolgens op een ‘wachtlijst’ en benaderen u als eerste wanneer een nieuw project wordt opgestart.

Hoe kan ik investeren in DOE-obligaties?

De inschrijving was gestart op vrijdag 12 februari en is geëindigd op 15 februari. Op dat moment was er op alle 240 DOE-obligaties ingeschreven is.

Op 5 maart ontvangen de inschrijvers van ons een e-mail met informatie over het aantal toegekende obligaties en betalingsgegevens.

De kenmerken:

  • – Een obligatie heeft een nominale waarde van € 100,-
  • – Het aantal maximaal te reserveren obligaties per lid is 5 stuks (€ 500,-)
  • – U kunt zich inschrijven via onderstaand invulformulier
  • – U kunt alleen als lid van Coöperatie Enschede Energie inschrijven voor de DOE-obligaties. Bent u nog geen lid? Dan wordt u met de inschrijving automatisch lid.

Hieronder vindt u drie documenten die geldig zijn voor het investeren in DOE BV

Wilt u meer informatie over ons ontwikkelbedrijf DOE? Neem dan gerust contact op via e-mailadres: info@enschede-energie.nl
Invulformulier interesse certificaten voor toekomstige zonnedaken

Binnenkort komen we met nieuwe mogelijkheden om te investeren in zonnedak-projecten en certificaten te reserveren. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor volgende zonnedaken waar aan u kunt deelnemen.
U kunt ook onderstaand inschrijfformulier invullen waarin u aangeeft graag in toekomstige zonnedaken mee te willen doen met certificaten. We zetten u vervolgens op een ‘wachtlijst’ en benaderen u als eerste wanneer een nieuw project wordt opgestart.