Wil je meehelpen bij het verduurzamen van Enschede én een voordeel? Sluit je dan aan bij één van onze collectieve zonnedaken!

Bij Enschede Energie kun je zorgen voor lokaal opgewekte, groene stroom door mee te doen aan een collectief zonnedak in jouw buurt.

Op dit moment zoeken we deelnemers om mee te doen met een lokaal zonnedak bij jou in de buurt. We maken gebruik van de nieuwe postcoderoosregeling. Je sluit je aan door eenmalig 50 euro in te leggen. Als deelnemer ontvang je dan 15 jaar lang jaarlijks 100 euro als je bij onze energieleverancier =OM 100% lokale en duurzame energie afneemt of 50 euro voordeel bij andere energieleveranciers. Een mooi voordeel, dat voor iedereen in Enschede geldt die met ons mee doet. Klik hier voor meer informatie en je aan te sluiten bij een lokaal zonnedak.
 
 
Naast meedoen als postcoderoosdeelnemer kun je ook investeren met certificaten in onze zonnedaken. Je ontvangt hierbij een rente van 4%. Wil je meer weten over investeren in onze daken, kijk dan op onze pagina ‘Profiteren als investeerder’
Er zijn momenteel geen certificaten beschikbaar. We verwachten aan het einde van dit jaar weer voor nieuwe daken investeerders te werven. In de toekomst meedoen met certificaten in nieuwe projecten van Enschede Energie? Houd de nieuwsbrief in de gaten en/of word lid van onze coöperatie.

Foto groot voor homepage