Enschede Energie | om

Enschede Energie levert zijn energie via om | nieuwe energie. Bij Enschede Energie | om leveren we 100% duurzame energie. Aan iedereen die het tijd vindt om zelf bij te dragen aan een duurzame wereld. Of dat nu gaat om de manier waarop energie opgewekt wordt of om de manier waarop een energiemaatschappij omgaat met haar klanten en de maatschappij. Nieuwe energie noemen we dat.

Op 31 maart 2016 hebben we gekozen om lid te worden van om | nieuwe energie. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij dit groenste energiecollectief. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 4 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

Onze energieleverancier om | nieuwe energie is net als ons een coöperatie zonder winstoogmerk en levert de stroom die de ca. 40 aangesloten duurzame energiecoöperaties opwekken met zon en wind. Om | nieuwe energie levert niet alleen door ons opgewerkte stroom maar ook aardgas dat CO2 gecompenseerd is. Dus je kunt bij ons zowel voor stroom als gas terecht.

Wanneer je klant wordt van Enschede Energie wordt u ook automatisch lid. Lees hier meer over het lid worden.

 

Samen  | om

Door je aan te sluiten bij ons collectief help je Enschede te vergroenen met echt 100% groene stroom die lokaal wordt opgewerkt. Zo zorg je als klant van om | nieuwe energie dus niet alleen voor een duurzamere omgeving, maar ook voor een sterkere lokale economie. Nieuwe energie noemen we dat.

Jij kunt daar een belangrijke rol in spelen, door simpelweg onze nieuwe energie af te nemen.

Energie terugleveren

Als je zelf al panelen op je dak hebt kun je die zonder beperkingen terugleveren. Om hanteert geen salderingsgrens, je kunt dus alle energie terugleveren die je opwekt zonder daar een lagere prijs voor te krijgen. Want het maakt ons niets uit wie onze energie opwekt.

Overstappen is makkelijk, en kan zonder boetes vanaf een half jaar voor einde contract. Voort die tijd gelden er boetes als je overstapt en je hebt nog een lopend contract.

Om | nieuwe energie – de groenste energieleverancier van Nederland

In 2018 is om | nieuwe energie voor het 4e jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland met een 10 als rapportcijfer. Lees hier de volledige rapportage.


Vragen

Overstappen naar een andere energieleverancier roept vaak vragen op. Bijvoorbeeld of dat boetevrij kan en of het ingewikkeld is en veel rompslomp geeft. Meer informatie hierover vind je onder vraag & antwoord.

 

 

onze tarieven bereken je maandbedrag