Enschede Energie is een vereniging van, voor en door Enschedeërs. Samen zetten we ons actief in voor een duurzame toekomst van Enschede. Jij kunt als lid ook meehelpen door je aan te sluiten bij een zonneproject bij jou in de buurt! Door je aan te sluiten, maak je het samen met ons mogelijk duurzame zonne-energie op te wekken. Omdat we een coöperatieve vereniging zijn, delen onze leden mee in de financiële opbrengsten van zonneprojecten.

De komende maanden werken we door heel Enschede aan nieuwe zonnestroomprojecten op dak. We laten onze leden meeprofiteren van het rendement van de zonnedaken en zonneparken. De belangrijkste voorwaarde is dat je in de buurt woont van van een zonneproject dat we realiseren. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via dit aanmeldformulier.

Wil je meer informatie over hoe we met de postcoderoosregeling onze zonnedaken en zonneparken realiseren, kijk dan op onze Veelgestelde vragen-pagina

Hoe werkt het?

  1. Je schrijft je in via dit aanmeldformulier. Per zonnestroomproject mag één keer per adres ingeschreven worden.
  2. Je wordt door de coöperatie gekoppeld als deelnemer aan een lokaal zonnedak of zonnepark bij jou in de buurt aan de hand van je postcode.
  3. Door je deelname krijg je 15 jaar lang een winstdeel van 50 euro uitgekeerd. Je krijgt nog eens jaarlijks 50 euro extra als je energie afneemt van=OM | Nieuwe Energie en dit het eerste zonneproject is waaraan je deelneemt van de nieuwe postcoderoos-regeling.
  4. In het eerste jaar wordt de eenmalige investering (50 euro) voor je deelname verrekend met het voordeel.

Tabel beschikbare zonneprojecten per postcode?

Wil je weten of je mee kunt doen, kijk in de onderstaande tabel en schrijf je vervolgens in.

In welk gebied woon je? Zonneprojecten beschikbaar Aantal deelnemers benodigd Huidig aantal ingeschreven deelnemers Profiteren vanaf…
Postcodes: 7511, 7512, 7514, 7531, 7532, 7533, 7534 en 7535 Zonnepark Kromhofsweg 64 36 1 januari 2023
Overige postcodes in Enschede Op dit moment nog geen zonnestroomproject beschikbaar 40 op wachtlijst voor nieuw zonnestroomproject

Update tabel 18-11-2022
 
De inschrijving gebeurt op basis van aanmeldvolgorde. Is er nu geen dak voor jouw postcode beschikbaar? Schrijf je dan alsnog in! We plaatsen je dan op een wachtlijst. Zodra we aan de slag gaan met nieuwe projecten, word je direct aan dit nieuwe dak gekoppeld. Je krijgt hier een bevestiging van per e-mail.

Meedoen met een tweede zonnestroomproject? Het is mogelijk om met meerdere zonnestroomprojecten mee te doen. We willen echter eerst iedereen de kans geven om met één project mee te doen. Als iedereen die kans heeft gehad, pakken we een interesselijst erbij en word je automatisch gekoppeld aan een nieuw zonnestroomproject. In het aanmeldformulier hieronder kan de interesse aangegeven worden en kom je op deze lijst terecht.
 

Aanmeldformulier meedoen met lokaal zonnestroomproject (postcoderoosregeling)

Vul hieronder je rekeningnummer en tenaamstelling in. Deze hebben we nodig om het jaarlijkse voordeel aan je uit te keren.

Stap je over naar onze energieleverancier om | nieuwe energie, dan profiteer je van een hoger voordeel van 100 euro per jaar in plaats van 50 euro per jaar (geldig voor het eerste zonnestroomproject waaraan je meedoet). Je dient aan te melden via het aanmeldformulier van om | nieuwe energie. Klik hier (link opent in een nieuw venster) om een prijsopgave te ontvangen en vervolgens aan te melden.

Let op! Bij deze prijsopgave is niet het voordeel opgenomen. Dit ontvang je van onszelf aan het eind van het eerste deelnamejaar. Via de administratie zijn we op de hoogte of je als deelnemer klant bent bij om | nieuwe energie. Je wordt hier automatisch over geïnformeerd.

Je wordt geïnformeerd zodra we je mogelijk aan een tweede zonnestroomproject kunnen koppelen.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Vul hieronder een willekeurig getal van twee cijfers in om te bewijzen dat je een mens bent.