Enschede Energie is een vereniging van, voor en door Enschedeërs. Samen zetten we ons actief in voor een duurzame toekomst van Enschede. Jij kunt als lid ook meehelpen door je aan te sluiten bij een zonnedak bij jou in de buurt! Door je aan te sluiten bij een dak, maak je het samen met ons mogelijk duurzame zonne-energie op te wekken. Omdat we een coöperatieve vereniging zijn, delen onze leden mee in de financiële opbrengsten van zonnedaken.

De komende maanden werken we door heel Enschede aan nieuwe zonnestroomprojecten op dak. We laten onze leden meeprofiteren van het rendement van de zonnedaken. De belangrijkste voorwaarde is dat je in de buurt woont van van een zonnedak dat we realiseren. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via dit aanmeldformulier.

Wil je meer informatie over hoe we onze zonnedaken realiseren, kijk dan op onze Veelgestelde vragen-pagina

Hoe werkt het?

  1. Je schrijft je in via dit aanmeldformulier
  2. Je wordt door de coöperatie gekoppeld als deelnemer aan een lokaal zonnedak bij jou in de buurt aan de hand van je postcode.
  3. Door je deelname krijg je 15 jaar lang een voordeel uitgekeerd: 100 euro voor leden die energie afnemen van =OM, 50 euro voor leden die bij een andere energieleverancier klant zijn
  4. In het eerste jaar wordt de eenmalige investering (50 euro) voor je deelname verrekend met het voordeel.

Tabel beschikbare zonnedaken per postcode?

Wil je weten of je mee kunt doen met een zonnedak, kijk in de onderstaande tabel en schrijf je vervolgens in.

In welk gebied woon je? Zonnedaken beschikbaar Aantal deelnemers benodigd Huidig aantal ingeschreven deelnemers Profiteren vanaf…
Enschede Noordwest
(Postcodes: 7513, 7514, 7521, 7522, 7545, 7547, 7552)
Elektramat (1e dak in dit gebied), Ten Vergert (2e dak in dit gebied) 58 41 Vanaf 1 november 2021
Enschede Noordoost
(Postcodes: 7523, 7524, 7525, 7531, 7532)
Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken 14 14 + 5 op wachtlijst voor nieuw zonnedak
Enschede Zuidwest
(Postcodes: 7543, 7544, 7546, 7548)
Pasman-Aalpol 49 24 Vanaf 1 november 2021
Enschede Zuidoost
(Postcodes: 7511, 7512, 7533, 7534, 7535, 7541, 7542)
Nieuw Horster 17 17 + 7 op wachtlijst voor nieuw zonnedak

Update tabel dd 25-10-2021
 
De inschrijving gebeurt op basis van aanmeldvolgorde. Zijn er geen deelnemers meer benodigd in een postcoderoosgebied, schrijf je dan alsnog in! We plaatsen je dan op een wachtlijst. Zodra we aan de slag gaan met nieuwe daken, word je direct aan dit nieuwe dak gekoppeld. Je krijgt hier een bevestiging van per e-mail.

Meedoen met een tweede zonnedak? Het is mogelijk om met meerdere zonnedaken mee te doen. We willen echter eerst iedereen de kans geven om met één zonnedak mee te doen. Als iedereen die kans heeft gehad, pakken we deze interesselijst erbij en word je automatisch gekoppeld aan een nieuw zonnedak. In het aanmeldformulier hieronder kan de interesse aangegeven worden.
 

Aanmeldformulier meedoen met lokaal zonnedak (postcoderoosregeling)

Vul hieronder je rekeningnummer en tenaamstelling in. Deze hebben we nodig om het jaarlijkse voordeel aan je uit te keren.

Stap je over naar onze energieleverancier om | nieuwe energie, dan profiteer je van een hoger voordeel van 100 euro per jaar in plaats van 50 euro per jaar. Je dient aan te melden via het aanmeldformulier van om | nieuwe energie. Klik hier (link opent in een nieuw venster) om een prijsopgave te ontvangen en vervolgens aan te melden.

Let op! Bij deze prijsopgave is niet het voordeel opgenomen. Dit ontvang je van onszelf aan het eind van het eerste deelnamejaar. Via de administratie zijn we op de hoogte of je als deelnemer klant bent bij om | nieuwe energie. Je wordt hier automatisch over geïnformeerd.

Je wordt geïnformeerd zodra we je mogelijk aan een tweede zonnedak kunnen koppelen.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?